Yükleniyor...
Derin tarihi ve kültürel bağlarımızın olduğu Kosova’dan Milletvekili Fikrim Damka Kosova Türk Temsil Heyet Başkanlığını ziyaret ederek ” Türk askerine müteşekkiriz” açıklamasını yaptı.
Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı ve Kosova Milletvekili olan Fikrim Damka Kosova Türk Temsil heyetini ziyaret etti ve partinin sosyal medyasından “Genel Başkanımız Fikrim Damka, beraberindeki başkanlık heyetiyle bugün barış gücü kapsamında görev yapan Kosova Türk Temsil Heyet Başkanlığı’nı ziyaret etmiştir. Ziyareti sırasında Kosova Türk Temsil Heyet Başkanı Albay Numan Baş ile bir araya gelen Genel Başkanımız Damka, gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bugüne dek ülkemizde barış ortamının tesisi ve eğitim, sağlık, sosyal yardımlaşma alanında Türk askerinin ülkemize ve vatandaşlarımıza sunmuş oldukları katkılardan dolayı müteşekkir olduğunu belirtti. Çok samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak çalışmalara hız verileceği dile getirildi.” açıklaması yapıldı.
Kasım ayında yaptığı konuşmada Damka basın mensuplarına yeni kurulacak hükümete destek vereceklerini ve “Kırmızı çizgimiz Türklük ve Türkçe bundan sonra da böyle olacaktır” açıklamasını yapmıştı.
Kaynak: QHA