17 Temmuz 2026
Milli Düşünce youtube

Osmanlı’dan Hocalı’ya Ermeni Mezalimi – Sadi Somuncuoğlu

Bu bölümde Eski Devlet Bakanı ve Millî Düşünce Merkezi Genel Başkanı Sadi Somuncuoğlu ile her 24 Nisan'da ortaya atılan sözde Ermeni soykırımının arka planını Milli Düşünce Merkezi Genel Başkan Yardımcısı Hakan Paksoy aracılığı ile konuştuk.
Kocafurkan Dinçaslan
⏱ Tahmini Okuma Süresi: 2 Dakika
Yazı Boyutu: Satır Boşluğu:

Millî Düşünce Merkezi, Türklüğün ve Türkçülüğün gündemini oluşturan konularda söz söylemek için her geçen gün iletişim kanallarını genişletiyor. Dernek faaliyetlerinin yanında, kısa zaman önce aktifleştirilen iki internet sitesinin ardından, kamuoyuna ulaşma kanallarına bugün de görüntülü medyayı eklemiş ve bir Youtube kanalı oluşturmuştur.

Millî Düşünce isimli Youtube kanalı üzerinden birbirinden kıymetli hocaların, fikir insanlarının, uzmanların ve yazarların çeşitli konularda bilgiler vereceği kısa ve uzun videolar yayımlanacaktır. Kanala abone olup, videoları beğenerek yapacağınız katkılarla on binlere ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Korona virüsü salgınından dolayı evlerimizde kaldığımız günlerde değerli kişilerle uzaktan sohbetlerimiz devam ediyor. Bu bölümde Eski Devlet Bakanı ve Millî Düşünce Merkezi Genel Başkanı Sadi Somuncuoğlu ile her 24 Nisan’da ortaya atılan sözde Ermeni soykırımının arka planını Milli Düşünce Merkezi Genel Başkan Yardımcısı Hakan Paksoy aracılığı ile konuştuk.

Kocafurkan Dinçaslan
Kocafurkan Dinçaslan

Yazarımız Ol!

Yazınızın Millî Düşünce Merkezinde yayınlanmasını ister misiniz? Yazınızı gönderin, değerlendirelim, yayımlayalım.

Yazını Gönder!

Bağışta Bulun!

Bizi okuyor, beğeniyor ve “Peki ben ne yapabilirim?” diye düşünüyor musunuz? Bağışlarınızla faaliyetlerimiz daha etkili olacaktır.

Tıkla!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla yazı yüklemek için kaydırın ➔