Yunanistan’da öldürülen Türk’ün katilleri yakalandı

Yunan polisi, başkent Atina yakınlarındaki Aspropirgos bölgesinde bıçaklanarak öldürülen tır şoförü Ali Kılınç’ın katillerinin yakalandığını bildirdi.


Paylaşın:

Yunanistan’da öldürülen Türk’ün katilleri yakalandı

Yunanistan’ın başkenti Atina’ya yaklaşık bir saat uzaklıkta olan Aspropirgos bölgesinde, Türk plakalı bir tırın şoförü olan Ali Kılınç’ın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Yapılan incelemelerle mola verdiği park yerinde bıçaklı saldırıya uğradıktan sonra hayatını kaybettiği anlaşılan şoförün üzerinde; cüzdan, telefon veya para benzeri değerli bir eşya bulunmadığı için gasptan şüphelenen Yunan polisi, olay hakkında soruşturma başlatmıştı.

Yunan Polis Teşkilatı (ELAS), 8 Nisan 2020 tarihinde 51 yaşındaki Türk tır şoförü Ali Kılınç’ın ölümüyle sonuçlanan bıçaklı saldırının faillerinin yakalandığını bildirdi. Kesici aletle öldürüldüğü kaydedilen Kılınç’ın, soygun amacı ile öldürüldüğü bildirildi.

Yakalanan faillerden ikisinin 18 yaşın altında olduğu bildiren Yunan Polis Teşkilâtı, 5 kişiden 4’ünü tutuklandı. Bir kişinin ise arama çalışmaları hâlâ devam ediyor.

Kaynak: QHA

Yazar

Dilanur Polat

Yorum Yap

Kayıt olmadan yorum yapabilirsiniz.




Benzer Yazılar